Hvem er jeg?

Hei! Jeg er Endre Mork. Til daglig er jeg lektorstudent hos NTNU, og drifter selskapet Mork Profilering AS.

Etter videregående tok jeg et år for arbeide før jeg skulle ta fatt på videre utdanning. Dette året (2018) benyttet jeg dermed muligheten til å realisere drømmen om å starte opp noe selv, og stiftet Mork Profilering. Det første driftsåret ble benyttet kun til arbeidet med Sinsemillom. Sinsemillom er et samarbeid mellom Mork Profilering og 24 andre lokale bedrifter. Prosjektet tok totalt 10mnd fra første skisse til spillet var til salgs i butikk.
Ideen til Sinsemillom kom allerede i 2015, da en gruppe gikk sammen og lagde Fronspellet, som var et lokalt brettspill for fronskommunene.

Både under arbeidet med Sinsemillom og i ettertid har jeg viet mye tid til å spesialisere meg ytterliggere på brettspill. Da alt fra finansieringsmuligheter, lovverk, bygge nettverk, og holde meg oppdatert. 

Etter flere henvendelser bestemte jeg meg for å opprette mittbrettspill.no som en kanal der jeg kan bistå de som er interessert i brettspillproduksjon. Dette gjelder da alt fra de som  ønsker å bestille et ferdig personlig brettspill, til de som ønsker å gjennomføre sitt eget prosjekt, med rådgivning for å unngå fallgruver.

Jeg mottar jevnlig henvendelser fra både privatpersoner og bedrifter, og brettspill har dermed blitt en stor del av den daglige driften til Mork profilering. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale

Foto: Dølen.no
Les artikkelen her
mittBrettspill.no eies og administreres av Mork Profilering AS. 

Org nr 921 700 156 MVA