Tjenester

Ønsker du å lage et brettspill?

MittBrettspill hjelper privatpersoner og bedrifter med å realisere sine brettspillprosjekter. Vi utfører alle typer tjenester tilknyttet utvikling, design og produksjon av brettspill, kortspill, puslespill og lignende produkter. Ved å sammarbeide med oss får du en partner som kan hjelpe deg fra ide til ferdig produkt.

Commercial delivery

Produksjon

MittBrettspill utfører produksjonstjenester relatert til brettspill, kortspill, puslespill og lignende produkter. Vi kan ta ditt spill fra trykklare filer til ferdig produkt, levert til valgfri adresse.

Utvikling av spillmekanikk

 MittBrettspill har utviklet gode metoder og har verktøy som gjør utviklingen av spillmekanikk effektivt og systematisk, uten at det setter stopper for kreativiteten.

Grafisk utforming

Har du en ide, skisser eller vet ikke helt hvordan spillet skal se ut? MittBrettspill har flinke designere som kan designe spillet for deg. Har du allerede kommet godt i gang? Vi kan se over og korrigere filene dine slik at de er egnet for masseproduksjon.

Totalproduksjoner

Er du en bedrift, lag, forening eller privatperson som ønsker et spill med et bestemt tema, budskap eller ønsker å oppnå noe spesielt med spillet? MittBrettspill fullfører totalproduksjoner hvor vi gjør alt fra a til å.

Book et uforpliktende møte

Er du usikker på om vi kan hjelpe akkurat deg eller er det noe du lurer på? Vi tilbyr introduksjonsmøter hvor kan bli kjent. Møtet er uformelt og har hovedfokus på å bli kjent. Du presenterer deg selv og hva hva du kunne tenke deg hjelp til, vi presenterer oss, hvordan vi arbeider og hva vi kan gjøre for deg. Etter møtet er det opp til deg om du ønsker et videre sammarbeid med oss.